Ely Vihavaisen

Osaamisestani

Olen tuore media-alan ammattilainen, joka on erikoistunut web-suunnitteluun, graafiseen suunnitteluun ja valokuvaukseen.

Suoritin kolmivuotisen audiovisuaalisen viestinnän perustutkintoon valmistavat opinnot alle vuodessa kiitettävin arvosanoin.

Ripeyteni ei rajoitu pelkästään opiskeluun, vaan olen saanut niin esimiehiltä, kuin asiakkailta kiitosta nopeasta ja huolellisesta tuloksesta, sekä oma-aloitteisuudesta.

Osaamiseni ei rajoitu pelkästään ohjelmistoihin tai suunnittelutyöhön. Työskentelen sujuvasti Mac-, Windows- ja Linux-ympäristöissä niin graafisen käyttöliittymän, kuin komentorivin kautta.

Huolehdin laitteideni päivityksestä, sekä näyttöni kalibroinnista ja väriprofiloinnista säännöllisesti, jotta suunnitellun työn näkymä näytöllä täsmäisi lopputuloksen kanssa. Pidän tätä erityisen tärkeänä etenkin kuvankäsittelyn ja painotuotteiden suunnittelun kannalta.

Hyödynnän web-suunnittelussa HTML(5), CSS(3) ja WordPress-taitoja, sekä pienissä määrin JavaScriptin ja PHP:n perustuntemusta.

Lyhyesti ilmaistuna toteutan

Graafista suunnittelua

Web-suunnittelua

Valokuvausta

sanottua

“Ely suunnitteli ainejärjestöllemme uuden monikäyttöisen logon, joka mukailee yhdistyksemme nimeä ja teemaa. Olemme olleet logoon erittäin tyytyväisiä.”

Kulttuurintutkimuksen opiskelijat
Kulo ry

“Erinomainen lopputulos. Kaikki kommunikointi ja pienet muutostyöt sujuivat nopeasti ja helposti.”

Antti S.

“Pyysin Elyä tekemään sivut, ei mennyt kauaakaan, kun oli valmis logoineen päivineen. Kouluarvosana kotisivuista 10.”​

Tomi S.

“Perustettuani yritykseni, tiesin heti kenen suunnittelemat ja toteuttamat kotisivut tahdon, sillä mielestäni laadukkaat kotisivut ovat yrityksen kasvot.

Ely Vihavainen on tehnyt minulle vuosien saatossa useita kotisivuja, joten annoin Elylle vapaat kädet suunnittelun ja toteuksen osalta. Sivuistani tuli juuri sellaiset kuin toivoinkin.

Ammattimaiset, mutta myös lämpimän ja rennon kuvan antamat. Olen jälleen kerran tyytyväinen lopputulokseen ja tulen kääntymään Elyn puoleen jatkossakin.”

Eve K.

“Ely on toiminut menestyksekkäästi ja luotettavasti yhdistyksemme webmasterina vuodet 2011-2015. Töihin on sisältynyt muun muassa verkkosivuston sekä keskustelupalstan täydellinen nykyaikaistaminen, verkkosivujen päivitys sekä mobiiliystävällisen, tapahtumia varten kehitetyn ilmoittautumisjärjestelmän suunnittelu ja ylläpito.”​

Veera K.